Pentru ca angajatele să nu mai lipsească de la muncă, un CEO a dotat corporaţia cu sală de naşteri

Premieră mondială la o corporație din zona Barbu Văcărescu! Pentru a economisi timpul prețios pe care angajatele l-ar pierde prin spitale, conducerea companiei a dotat sediul central cu o sală de nașteri la standarde occidentale. Aceasta este amplasată strategic chiar lângă sala de ședințe.

“Sala este echipată inclusiv cu telefoane și calculatoare, pentru ca angajatele să poată fi în premanentă legătură cu colegii. În cazul în care este un conference call mai important, de comun acord cu medicul se poate amâna un pic nașterea. În plus, viitoarele mame au acces la mail, pentru a putea răspunde rapid în caz de nevoie”, a declarat Ion Popescu, Senior Employee Monitoring Manager (SEMM).

Reprezentanții companiei s-au arătat extrem de mulțumiți de investiția făcută, arătând că productivitatea în cadrul firmei a crescut cu peste 20%. “Pentru noi angajații sunt pe primul loc”, a încheiat domnul Popescu.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de TNR
17 decembrie 2014 16:12

Alte articole

Vezi mai mult