Pentru că are mască la fel ca doctorii, Sub Zero a operat într-o clinică privată din România

În România se găsesc doctori falși la tot pasul, ceea ce este surprinzător având în vedere că doar 80% din titlurile de doctor din țară sunt obținute prin fals în acte sau plagiat. Ca dovadă, în urma unei anchete DSP, s-a descoperit că Sub Zero, celebrul luptător al clanului Lin Kuei, a efectuat o operație estetică într-o clinică privată din România.

„L-am crezut din prima că e doctor, că avea o mască albastră pe față, și doar doctorii au așa ceva”, au declarat surse spitalicești. „În plus, spunea că are de reparat un nas al unui amic de-al lui, îi zicea Scorpionu. A intrat cu el în sala de operații și cred că l-a operat pe viu, că s-au auzit multe țipete de-acolo și, la final, cineva a strigat «FINISH HIM». Sper că totul s-a rezolvat cu bine”, a declarat doamna de la DSP care i-a dat parafa de medic.

Poliția a încercat prinderea lui Sub Zero pentru a putea fi deferit justiției, dar agenții trimiși după el au fost bătuți deîndată, că erau doar 10 contra unuia. În plus, când ei au dat cu gaz, Sub Zero a dat cu gheață și a ieșit un întreg măcel, oamenii și alunecau pe gheață, și le cădeau țurțuri formați dintr-o substanță absolut inofensivă și lacrimogenă pe care o folosește toată lumea când e să bagă oameni.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

11 februarie 2019 11:15
Citește mai mult despre: medic operatie sub zero

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult