Opulență ortodoxă pe Dealul Mitropoliei! Patriarhul Daniel a lăsat cu gura căscată mulțimea de credincioși venită la slujbă, după ce a renunțat la patrafirele imense cusute cu fir de aur și a apărut într-un îndrăzneț maiou din aur. Patriarhul spune că Biserica trebuie să se întoarcă la esențe, ori esența îmbrăcământului patriarhal este aurul.patriarhul_maiou_aur2.jpg

”Stând atâta timp înăuntru, pentru că nu pot să număr banii în public, am constatat că am carențe de vitamina D, așa că am zis să profit de vremea superbă și sper să mă prindă și pe mine soarele puțin”, a explicat Patriarhul.

Curioșii s-au strâns imediat, dar Patriarhul nu s-a supărat și i-a lăsat să se apropie. Pentru 25 de lei, credincioșii au putut atinge haina de aur a patriarhului, despre care se spune deja că vindecă diverse boli, începând cu sărăcia.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 05.03.2017 09:48 Social

National Cinematografic