Tradițiile românești sunt mai presus de orice și lor trebuie să se supună tot ce mișcă în țara asta, râul, ramul și chiar și regnul animal. A simțit-o pe blana lui șoarecele de la Kaufland care a fost mutat de câteva săptămâni în raionul de legume pentru că e post și nu are voie la dulce. 

soarece_kflnd_post_legume.jpg

„Am trimis o sesizare conducerii, atrăgând atenția că sunt un animal omnivor, ceea ce înseamnă că am nevoie de o dietă echilibrată, nu furaje pentru vegani. Nu e destul că poporul a suferit în zeci de mii de experimente științifice care au arătat că vegetarianismul e o prostie monumentală, toate acele vieți au fost irosite în zadar?”, a declarat șoarecele de la Kaufland reporterilor veniți să facă o știre din informații culese de pe Facebook.

Șoarecele este acum foarte apatic, ronțăie în silă de un cotor de varză și a fost văzut vomitând resturi de brocoli. Singura șansă de salvare a simpaticului animăluț ar putea veni din partea patriarhului Daniel care ar putea anunța o dezlegare la pește mai rapidă, astfel încât să fie mutat lângă acvariul de crapi, să se mai întremeze un pic. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.12.2018 16:00 Social

National Cinematografic