Tradițiile românești sunt mai presus de orice și lor trebuie să se supună tot ce mișcă în țara asta, râul, ramul și chiar și regnul animal. A simțit-o pe blana lui șoarecele de la Kaufland care a fost mutat de câteva săptămâni în raionul de legume pentru că e post și nu are voie la dulce. 

soarece_kflnd_post_legume.jpg

„Am trimis o sesizare conducerii, atrăgând atenția că sunt un animal omnivor, ceea ce înseamnă că am nevoie de o dietă echilibrată, nu furaje pentru vegani. Nu e destul că poporul a suferit în zeci de mii de experimente științifice care au arătat că vegetarianismul e o prostie monumentală, toate acele vieți au fost irosite în zadar?”, a declarat șoarecele de la Kaufland reporterilor veniți să facă o știre din informații culese de pe Facebook.

Șoarecele este acum foarte apatic, ronțăie în silă de un cotor de varză și a fost văzut vomitând resturi de brocoli. Singura șansă de salvare a simpaticului animăluț ar putea veni din partea patriarhului Daniel care ar putea anunța o dezlegare la pește mai rapidă, astfel încât să fie mutat lângă acvariul de crapi, să se mai întremeze un pic. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.12.2018 16:00 Social

National Cinematografic