Pentru că e ziua Americii, azi în șaorma cu de toate se pun și burgeri

Delir gastronomic în acestă zi în București și în alte localități care comercializează mâncare tradițională românească. Patronii de șaormării au decis să sărbătorească și ei ziua partenerului strategic SUA și doar astăzi, când cei o „șaorma cu de toate” și se va pune și un burger în ea.

„Pare ceva ce m-ar putea sătura pentru vreo câteva ore”, mărturisește Cosmin Nedelcu, localnic din București, care tocmai a achiziționat o șaormă de la Socului cu un topping de patru burgeri. „Sosurile fac diferența”, explică și Marius Ciobotariu din Militari. „Dacă pui și burger la șaormă, trebuie să pui mai mult ketchup. Și încă o porție de cartofi prăjiți, ca să echilibrezi balanța”.

Deși inițiativa a fost apreciată de mulți gurmanzi din România, se pare că nu toată lumea apreciază Statele Unite și cultura care provine de acolo. Cârcotașii, filoruși sau simplu agenți FSB, au atras atenția asupra faptului că dacă ne păsa cu adevărat de Ziua Independenței SUA puneam un burger și la fiecare porție de patru mici cu muștar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 iulie 2024 14:51
Citește mai mult despre: 4 iulie burgeri saorma ziua Americii

Comentarii 2 comentarii

  • l.m.m.a. ! :))

  • l.m.m.a. ! :))

Alte articole

Vezi mai mult