Patriarhul și întreaga Biserică sunt furioși pe dobitocii de la Coaliția pentru Familie, al căror proiect de lege contra homosexualilor dă o grea lovitură finanțelor BOR. Legea, care interzice explicit homosexualilor să trăiască împreună, are drept efect desființarea tuturor mânăstirilor și mii de călugări vor fi aruncați în stradă, sau vor fi nevoiți să devină sihaștri.calugari_desfiintare_manastiri.jpg

”E mult mai ușor să te gospodărești în comun. Și, evident, mult mai ușor să scoți bani de la credincioși. Ca sihaștri, vom fi reduși din nou la situația în care căutăm alți bărbați prin cârciumi pentru sex. Așa, în mânăstire era clar. Toți eram gay”, declară dramatic un călugăr.

Nu toți călugării sunt supărați! Unii sunt mulțumiți că se desființează mânăstirile, pentru că la mânăstire ținuta era foarte strictă. Ca sihaștri, călugării din mânăstiri. pot purta și alte lucruri, precum lenjerie mai de calitate, cu dantelă, rochii cu pene, tocuri, se pot ruja și machia.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 10.05.2017 08:59 Social

National Cinematografic