Pentru că homosexualii nu mai au voie să trăiască împreună, se desfiinţează mânăstirile

Patriarhul și întreaga Biserică sunt furioși pe dobitocii de la Coaliția pentru Familie, al căror proiect de lege contra homosexualilor dă o grea lovitură finanțelor BOR. Legea, care interzice explicit homosexualilor să trăiască împreună, are drept efect desființarea tuturor mânăstirilor și mii de călugări vor fi aruncați în stradă, sau vor fi nevoiți să devină sihaștri.

”E mult mai ușor să te gospodărești în comun. Și, evident, mult mai ușor să scoți bani de la credincioși. Ca sihaștri, vom fi reduși din nou la situația în care căutăm alți bărbați prin cârciumi pentru sex. Așa, în mânăstire era clar. Toți eram gay”, declară dramatic un călugăr.

Nu toți călugării sunt supărați! Unii sunt mulțumiți că se desființează mânăstirile, pentru că la mânăstire ținuta era foarte strictă. Ca sihaștri, călugării din mânăstiri. pot purta și alte lucruri, precum lenjerie mai de calitate, cu dantelă, rochii cu pene, tocuri, se pot ruja și machia.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 mai 2017 06:59
Citește mai mult despre: calugari homosexuali mânăstiri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult