Credincioșii nu mai trebuie să stea cu frica în sân că preotul Pomohaci, acuzat recent de pofte sexuale cu minori, va rămâne fără sursă de venit după ce va fi dat afară din cler. Aflând de isprăvile sale, Biserica Catolică i-a oferit un loc de muncă la ei în firmă, unde astfel de activități sunt încurajate. 

pomohaci-catolici.jpg

„Ce să vă spun, propunerea m-a onorat și am acceptat fără să mă gândesc prea mult. Diferențe de dogmă sunt minore, nu îmi va lua mult să mă adaptez. Cu toții, oamenii Bisericii, credem în același lucru: prinde fraierul, stoarce-l de bani. C-o fac în slavonă sau în latină, tot un drac”, a declarat preotul Cristian Pomohaci. 

Patriarhia Română a precizat într-un comunicat de presă că regretă plecarea preotului pasionat de ciocane. „Pomohaci a fost un profesionist desăvârșit cât a lucrat la noi, știa să scoată banu' din enoriaș mai bine ca ANAF-ul. Asta e, când statul nu-și permite să-i dea un salariu decent, de câteva zeci de mii de euro pe lună, cum ar merita orice preot, ne pleacă valorile în străinătate”. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 05.07.2017 18:39 Social

National Cinematografic