Pentru că în Craiova sunt foarte multe săbii, prefectul de Dolj a primit titlul de Shogun

Vești bune venite din partea ambasadei excelenței sale Impăratul de la Soare Răsare care a recunoscut în sfârșit feuda pesede de la Do-ju și a acordat prefectului județului titlul de Shogun . „Această onoare se acordă pentru că în acea provincie s-au adunat suficienți de mulți samurai sub sabie cât să să sprijine armata pentru apărarea tărâmului etern”. 

Relatarea vine de la un gai-jin, un călător care a naufragiat pe malurile Olteniei și a trimis scrisori în țară despre situația geo-politcă de-acolo. „Aici fiecare om are o sabie, chit că este un daimyo minor, un general-țăran sau un samurai dintr-o veche familie de olteni. Ținutul este condus de un conciliu de coroană care protejează pe moștenitorul lui Taiko, generalul țăran din Oltenia, cunoscut ca Nakamura Ceaușescu, mort înainte de vreme, care nu este major și nu poate încă preia frâiele țării”, se arată în jurnalul gai-jinului. 

Acesta spune că acum frâiele puterii sunt într-o rudă a moștenitorului, o femeie de o răutate incredibilă, doamna Ochiba, zisă și Olguța-sama, care uneltește pentru uciderea oricărui aspirant la tronul de șogun, rezervat pentru urmașul lui Taiko. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 decembrie 2017 17:03
Citește mai mult despre: Craiova sabii shogun

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult