Soluție tipic românească! Pentru că cei care ne-au guvernat în ultimii 25 de ani fie n-au fost în stare, fie au fost prea hoţi ca să facă o autostradă între Piteşti şi Sibiu, până la urmă s-a decis să facă şi ei ce pot: între Piteşti şi Sibiu se vor pune două rânduri de borduri, care vor delimita o potecă neasfaltată, pe care se va putea circula pe jos, contra unei taxe speciale de tipul celei de la Feteşti.borduri_sibiu_pitesti.jpg

“Costurile acestui proiect vor fi similare cu ale unei autostrăzi, pentru că se face prin contract cu încredinţare directă. Iniţial pe o sumă mică, pe urmă venim cu acte adiţionale şi umflăm preţul de 20-30 de ori”, explică un reprezentant al constructorului, o firmă din cartelul regilor asfaltului.

Noul proiect ar putea fi terminat în timp record şi ar putea fi chiar inaugurat în toamnă, înaintea alegerilor parlamentare: "Cetăţenii vor vedea că noi, cei din partidele tradiţionale, solide, putem oferi electoratului nu doar promisiuni, ci şi realizări", au susţinut într-o declaraţie comună şeful PSD Liviu Dragnea şi preşedinta PNL Turcan.

Scris de Ionut | Monday, 27.06.2016 13:27 Social

National Cinematografic