Pentru că la autostrăzi nu ne pricepem, între Pitești și Sibiu vom construi două rânduri de borduri

Soluție tipic românească! Pentru că cei care ne-au guvernat în ultimii 25 de ani fie n-au fost în stare, fie au fost prea hoţi ca să facă o autostradă între Piteşti şi Sibiu, până la urmă s-a decis să facă şi ei ce pot: între Piteşti şi Sibiu se vor pune două rânduri de borduri, care vor delimita o potecă neasfaltată, pe care se va putea circula pe jos, contra unei taxe speciale de tipul celei de la Feteşti.

“Costurile acestui proiect vor fi similare cu ale unei autostrăzi, pentru că se face prin contract cu încredinţare directă. Iniţial pe o sumă mică, pe urmă venim cu acte adiţionale şi umflăm preţul de 20-30 de ori”, explică un reprezentant al constructorului, o firmă din cartelul regilor asfaltului.

Noul proiect ar putea fi terminat în timp record şi ar putea fi chiar inaugurat în toamnă, înaintea alegerilor parlamentare: „Cetăţenii vor vedea că noi, cei din partidele tradiţionale, solide, putem oferi electoratului nu doar promisiuni, ci şi realizări”, au susţinut într-o declaraţie comună şeful PSD Liviu Dragnea şi preşedinta PNL Turcan.

Scris de Ionut
27 iunie 2016 13:27
Citește mai mult despre: autostrada borduri pitesti Sibiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult