Pentru că le e lene să slăbească, românii își roagă prietenii să se îngrașe, ca să pară ei slabi

Deși au declarat sus și tare că, imediat după sărbători, vor lupta din greu să dea jos kilogramele, românii s-au lăsat pe tânjală. Cu toate astea, ei par să fi găsit soluția ca, dacă tot nu au voință să slăbească, măcar să pară slabi, prin comparație: își roagă prietenii și cunoștințele să se îngrașe mai tare decât ei.

„Înainte de sărbători, nu aveam mai mult de 100 de kilograme, dar, știți cum e de Crăciun, mai un cozonăcel, mai o linguriță de salată boeuf, mai un porcușor, și, hop, m-am trezit cu greutatea dublată”, spune Victor T, din Berceni.

„Acum, e aproape imposibil să dau jos atâtea kilograme, și, credeți-mă, am încercat în multe feluri: am presărat frunze de rucola pe friptură, am redus mesele la numai șase pe zi, ba chiar am încercat să merg pe jos de la bloc până la mașină. Nimic nu a funcționat”, se plânge Victor T.

Astfel, românii au recurs la singura soluție rămasă. „Mi-am rugat cel mai bun prieten să ajungă la 300 de kile, să par eu slab, cu 200 ale mele, apoi m-a rugat el să ajung la 400, să pară el slab, și tot așa. Altă variantă nu văd, că abonamentul la sală e scump și nu ne rămân bani de mâncare”, a mai spus Victor T.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
7 ianuarie 2016 11:22
Citește mai mult despre: grasi slabit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult