Scăderea drastică a natalităţii dă bătăi mari de cap Bisericii! Până când vor fi interzise avorturile şi contracepţia, ca să aibă din nou ce boteza, oamenii Patriarhului încearcă din răsputeri să găsească surse noi de finanţare, unele soluţii fiind considerate cel puţin fanteziste.

sa_ne_botezam_bunicii.jpg Într-un comunicat recent, Preafericitul i-a îndemnat pe românii care se încăpăţânează să nu facă copii să-şi facă, totuşi, datoria de enoriaşi şi “să boteze şi ei ce au prin casă”: bunici, mătuşi, chiar şi un câine sau o pisică.

“Respectăm alegerile voastre în materie de lifestyle, însă botezurile voastre dau de mâncat multor oameni din sistem, care acum riscă să rămână pe drumuri. Când aveţi timp, veniţi cu bunicul la sfânta biserică şi mai botezaţi-l o dată. Nu durează mult, apa e încălzită iar cu talonul de pensie are 5% reducere”, a transmis, cu smerenie, Patriarhul Daniel.

Întâistătătorul Bisericii a anunţat, de asemenea, că ia în calcul introducerea unui sistem de fidelizare: “De câte ori te botezi, primeşti o ştampilă pe buletin, iar la 5 ştampile primeşti cadou o lumânare şi o sticluţă de mir!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 02.04.2017 11:13 Social

National Cinematografic