Tot mai mulți medici sunt afectați de coronavirus, pentru că ei se află în prima linie a luptei. În aceste condiții, veterinarii au primit derogare să ofere și ei tratamente medicale oamenilor, în anumite condiții și doar pe anumite afecțiuni pe care sunt specializați.

veterinari.jpg

„Medicii veterinari vor putea castra în aceste zile și oameni, dacă e nevoie, urmându-se aceeași procedură. Când aduci omul la castrat, ai grijă cu o seară înainte să nu mai mănânce nimic după ora 8 și să bea multă apă. Dimineața sunt castrați și sunt ținuți la cabinet până seara, când puteți să veniți să-i luați”, a explicat secretarul de stat Decebal Popescu de la Ministerul Sănătății.

Veterinarii vă vor da și niște pastiluțe care trebuie luate în zilele după castrarea omului, ori i-o băgați cu forța pe gât și după aceea masați gâtul ușor ori o pisați și amestecați cu niște mâncare, să nu se prindă. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 23.03.2020 13:32 Social

National Cinematografic