Mirajul unei medii de 10 obținute ușor la Religie a fost spulberat de Patriarhul Daniel, care anunță că 10 vor lua doar elevii care pe lângă învățarea pe de rost a Bibliei dau și niște bani, în funcție de veniturile părinților.patriarh_religie_bani.jpg

”Copiii vor depune o adeverință cu salariile părinților și noi vom stabili bareme foarte clare și transparente, ca să nu fim acuzați de fățărnicie. Sigur, dacă părinții sunt șomeri sau pur si simplu săraci, copilul va trebui să rămână corigent la Religie, pentru că e clar că Dumnezeu nu vrea ca săracul să treacă clasa”, a declarat Patriarhul Daniel.

Pentru că în zonele rurale unii preoți care predau religie la școală au cerut ca nota 10 să se dea și în schimbul unor produse alimentare sau animale, precum curcani, porci, ouă etc, Patriarhul a fost nevoit să facă lumină: ”Se acceptă doar bani cash, preferabil în dolari, pentru că ați văzut că Euro nu prea mai e ce-a fost”, a spus Patriarhul.

Acesta a spus că dacă părinții nu dau bani, copilul probabil va fi călcat de o mașină, pentru că păcatul părinților se transferă asupra copiilor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 12.03.2015 12:16 Social

National Cinematografic