Pentru că n-are lampioane, un cretin e nevoit să dea foc unui bloc cu bricheta

Situație dramatică în Capitală, unde un cretin se chinuie de o oră să dea foc unui bloc de locuințe. Bietul tâmpit, care nu dispune de lampioane, ca toți oamenii care vor să incendieze ceva, se bazează exclusiv pe o brichetă, așa că treaba merge greu. Cretinul e înconjurat de un grup de alți imbecili, care îi recomandă insistent să folosească lampioane, dar el zice că nu mai are, că le-a dat pe toate la o aniversare.

Cretinul e decis să dea totuși foc la clădire și nu exclude să folosească un cocktail Molotov, pentru că efectiv e un dobitoc care vrea să dea foc la ceva. El turbează de furie când vede că alți cretini se descurcă mult mai bine, au lampioane și pot să incendieze clădiri fără să se sinchisească, chiar și de la kilometri distanță.

”Propun ca vânzarea de lampioane incendiare să die restricționată. Mai precis, să se dea câte unul, să poată incendia toată lumea ceva. Nu e normal ca unii să dea foc la câteva clădiri și alții să se chinuie cu bricheta la un amărât de bloc”, a declarat furios cretinul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 septembrie 2021 17:55
Citește mai mult despre: cretin lampioane

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult