Pentru că n-au venit destui cocalari în weekendul trecut, pe pârtii au fost pornite tunurile cu coji de seminţe

Vremea capricioasă dar și situația sociopolitică au făcut ca în weekendul trecut să vină mult mai puțini cocalari cu schiuri pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Autoritățile au luat măsuri imediate și, în acest weekend, vor fi pornite tunurile cu coji de semințe pentru a atrage turiștii.

„Orice turist român când vede o baltă de coji de semințe pe jos începe să se simtă ca acasă, să se relaxeze, să se descheie la șliț. Tunurile vor funcționa toată noaptea iar dimineața, dacă nu ninge să ne strice toată munca, sper să avem un covor gros de semințe pe jos, să poți parca liniștit mașina”, a declarat un manager de pensiune de la Azuga.

Și instalația de distribuit manele a funcționat toată noaptea, chiar dacă nu la capacitate maximă. „Le-am făcut o surpriză cocalarilor, pe lângă manele le-am băgat și melodii cântate de cocalari, cum ar fi un best-of Speak și de 400 de ori o melodie a Otiliei Bilionera”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 februarie 2017 09:02

Alte articole

Vezi mai mult