Pentru că n-au voie la moaște, babele pupă televizorul când apare Loredana

Din cauza restricțiilor tot mai dese care le împiedică să mai ajungă la moaște, multe babe se reorientează spre moaștele care apar la televizor. Iar cel mai mare succes pare să-l aibă Loredana Groza. Babele efectiv se reped către televizor și pupă ecranul în dreptul Loredanei de fiecare dată când aceasta apare la televizor.

Deși printre creștini nu există niciun dubiu că Loredana face parte din categoria moaștelor care merită pupate, părerile sunt împărțite când vine vorba despre cui ar aparține ele. Se pare că sunt discuții aprinse și ireconciliabile între cei care susțin c-ar fi vorba de moaștele Sfintei Parascheva și cei care insistă c-ar fi ale Sfântului Dumitru.

Și mai există o sectă aparte de babe, de rit complet diferit, care pupă ecranul doar când apare Mihaela Rădulescu. Despre aceste moaște nu se știe, din păcate, cui ar aparține, pentru că sunt efectiv măcelărite de o multitudine de intervenții chirurgicale. Babele care o pupă pe Mihaela Rădulescu spun însă că tocmai această mutilare la care a fost supusă face moaștele ei atât de sfinte.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 octombrie 2020 07:49
Citește mai mult despre: loredana Mihaela Radulescu moaște

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult