Pentru că nicio fată din sat nu mai face sex cu ei, cei 7 violatori din Vaslui fac sex între ei

Viața nu este ușoară pentru cei 7 violatori din Vaslui care au fost eliberați din arest săptămânile trecute. Deși s-au întors în sânul familiilor, aceștia resimt din plin efectele faptelor nesăbuite: nici o femeie de la ei din sat nu mai vrea să facă sex cu ei.

„M-am dus la soră-mea, să încerc să o combin la un sex mic. M-a refuzat direct, cu furca în cap. Alte fete de prin vecini, nimic, fug de mine când mă văd de la sute de metri. Singura mea nădejde a rămas în mama, că ea mă mai înțelege, dar și mama se-ascunde când mă vede, sau fuge prin sat, n-am nici o șansă de sex. Așa că ne descurcăm cu ce putem”, a povestit unul din cei 7 băieți.

Rămași fără opțiuni, cei 7 băieți din Vaslui au ajuns să facă sex între ei pe metoda „paiul cel mai scurt”. „Cine rămâne cu paiul cel mai scurt în mână se pune capră și ceilalți îi dau la sex surpriză. Cine se plânge ia și câteva peste bot. Noi ce vină avem că umblăm așa provocatori pe uliță, ai treabă, n-ai treabă, la 12 trecute fix facem sex”, a mărturisit unul din violatorii vasluieni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 iulie 2015 13:07

Alte articole

Vezi mai mult