Decise să nu rateze nici o ocazie de a face bani, hypermarketurile au început să bage porci vii în acvariile pentru pești. ”Prea puțini români cumpără pește pentru sărbătorile de iarnă, în timp ce porcul nu lipsește de pe masa nimănui”, explică un director de hypermaket.

porci_acvariu.jpg Acesta a adăugat că, de când au pus porci vii în acvariile, profiturile pe raion s-au dublat. ”Peștele e, într-adevăr, mai scump, dar se cumpără rar și foarte puțin, sute de grame de cele mai multe ori. Porcul, în schimb, se ia cu zecile de kilograme odată, sau chiar direct tot porcul. Animalul ăsta are ceva irezistibil, românii nu se pot abține în prezența lui.”

Porcii în acvariu atrag nu doar cumpărătorii de carne, ci și hipsterii sau veganii, care se pozează ”ironic” în fața acvariului cu porci, după care își urcă poza pe Facebook. ”Nici când am avut un Moș Craciun în magazin nu s-a înghesuit lumea să se pozeze cu el atât de tare ca veganii la acvariul cu porci”, spune un șef de raion dintr-un hypermarket.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 30.12.2016 16:51 Social

National Cinematografic