O tragedie inevitabilă s-a petrecut pe bulevardul Basarabia, acolo unde un grup de muncitori efectua mai multe ore de somn lângă o groapă pe care trebuiau să o asfalteze încă din toamna anului trecut. Pentru că nu au putut fi treziţi, aceştia au fost astupaţi cu totul, autorităţile grăbindu-se să finalizeze lucrările la groapa cu pricina, după ce un parlamentar a căzut în ea cu maşina şi nu a mai fost găsit.

muncitor_doarme_in_groapa.jpg “Săptămâna trecută, unul din colegii noştri a avut ghinionul să cadă cu maşina în acea groapă. L-am căutat neîncetat, zi şi noapte, dar nu a fost de găsit. Am încercat chiar să-i trezim pe muncitorii care dormeau pe marginea gropii, să-i întrebăm dacă au văzut ceva, dar nu au fost în stare să deschidă un ochi. După ce au fost consultaţi de mai mulţi medici, s-a constatat că au intrat într-un somn atât de adânc, încât au murit. N-am avut de ales decât să-i astupăm cu totul, mai ales că nu i-a revendicat nimeni”, a declarat Ioan Rus, ministrul Transporturilor.

Aşa cum se obişnuieşte, în locul cu pricina va fi pusă o cruce, pentru a marca sacrificiul făcut de muncitori. Aceasta va fi semnalizată corespunzător, şoferii având la dispoziţie două gropi ocolitoare pentru a o evita.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Thursday, 13.08.2015 13:27 Social

National Cinematografic