Pentru că nu au putut fi treziți din somn, mai mulți muncitori stradali au fost astupați cu totul

O tragedie inevitabilă s-a petrecut pe bulevardul Basarabia, acolo unde un grup de muncitori efectua mai multe ore de somn lângă o groapă pe care trebuiau să o asfalteze încă din toamna anului trecut. Pentru că nu au putut fi treziţi, aceştia au fost astupaţi cu totul, autorităţile grăbindu-se să finalizeze lucrările la groapa cu pricina, după ce un parlamentar a căzut în ea cu maşina şi nu a mai fost găsit.

“Săptămâna trecută, unul din colegii noştri a avut ghinionul să cadă cu maşina în acea groapă. L-am căutat neîncetat, zi şi noapte, dar nu a fost de găsit. Am încercat chiar să-i trezim pe muncitorii care dormeau pe marginea gropii, să-i întrebăm dacă au văzut ceva, dar nu au fost în stare să deschidă un ochi. După ce au fost consultaţi de mai mulţi medici, s-a constatat că au intrat într-un somn atât de adânc, încât au murit. N-am avut de ales decât să-i astupăm cu totul, mai ales că nu i-a revendicat nimeni”, a declarat Ioan Rus, ministrul Transporturilor.

Aşa cum se obişnuieşte, în locul cu pricina va fi pusă o cruce, pentru a marca sacrificiul făcut de muncitori. Aceasta va fi semnalizată corespunzător, şoferii având la dispoziţie două gropi ocolitoare pentru a o evita.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
13 august 2015 14:08
Citește mai mult despre: groapa muncitor

Alte articole

Vezi mai mult