Vechile obiceiuri nu mor niciodată iar șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman urmează să o dovedească în acest weekend când, în fruntea unei oștiri de angajați ai Direcției, va efectua o expediție de jaf în sudul Dunării, pentru a aduna bani de salarii pentru miile de angajați ai instituției. 

atac-dacic.jpg

„Vorbim de cel mai important angajator din județ, aproape 12000 de capete de bugetari care nu au ce să ducă acasă la copii, că salariile nu s-au mai plătit din luna iunie. Ne-am descurcat cât am putut în vară, că mai puteam mânca ce era prin copaci și prin pădure iar acum, în toamnă, am luat mita de alegeri și a mai fost ceva. Acum însă e chiar sărăcie”, a declarat un angajat la stat din județul Teleorman.

Pregătirile pentru expediție au debutat la începutul lunii noiembrie, după o discuție cu vrăjitorii și sacerdoții din cele mai importante triburi. Angajații direcției s-au înarmat cu săbii curbate, căciuli și opinci și așteaptă să înghețe Dunărea pentru a da atacul întrucât încă nu au descoperit navigația și nu știu să facă nici măcar o plută. Trecerea pe la Podul de la Giurgiu este imposibilă, întrucât acolo teritoriul este controlat de triburile barbare de la Direcția Copilului din județ, care-și apără cu furie prada obținută din vamă, șpăgi și mită. 


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 26.11.2018 13:35 Social

National Cinematografic