Pentru că nu mai sunt bani de salarii, Direcția Copilului Teleorman va efectua o expediţie de jaf la sudul Dunării

Vechile obiceiuri nu mor niciodată iar șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman urmează să o dovedească în acest weekend când, în fruntea unei oștiri de angajați ai Direcției, va efectua o expediție de jaf în sudul Dunării, pentru a aduna bani de salarii pentru miile de angajați ai instituției. 

„Vorbim de cel mai important angajator din județ, aproape 12000 de capete de bugetari care nu au ce să ducă acasă la copii, că salariile nu s-au mai plătit din luna iunie. Ne-am descurcat cât am putut în vară, că mai puteam mânca ce era prin copaci și prin pădure iar acum, în toamnă, am luat mita de alegeri și a mai fost ceva. Acum însă e chiar sărăcie”, a declarat un angajat la stat din județul Teleorman.

Pregătirile pentru expediție au debutat la începutul lunii noiembrie, după o discuție cu vrăjitorii și sacerdoții din cele mai importante triburi. Angajații direcției s-au înarmat cu săbii curbate, căciuli și opinci și așteaptă să înghețe Dunărea pentru a da atacul întrucât încă nu au descoperit navigația și nu știu să facă nici măcar o plută. Trecerea pe la Podul de la Giurgiu este imposibilă, întrucât acolo teritoriul este controlat de triburile barbare de la Direcția Copilului din județ, care-și apără cu furie prada obținută din vamă, șpăgi și mită. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 noiembrie 2018 11:35
Citește mai mult despre: directia copilului jaf salarii Teleorman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult