Pentru că numărul vaccinărilor scade, Guvernul va raporta românii bronzați zilnic

Guvernul schimbă din nou strategia. Pentru că tot mai puțini români se duc să se vaccineze, Grupul de Comunicare Strategică a început să transmită un nou set de cifre: românii bronzați.

Imediat situația a devenit mult mai bună, pentru că județele care stau prost la vaccinare stau extrem de bine la bronzați, fiindcă locuitorii petrec foarte mult timp în aer liber, la sapă sau la legat roșiile.

Din primele informații, rezultă că avem procent de 70% de bronzați în Călărași, Ialomița, județe codașe la vaccinare, dar în care deja s-a obținut bronzarea de turmă. Spre deosebire de vaccinuri, la care nu știm câtă imunitate dau, la bronzare e clar: durează până prin decembrie, sau până la primul duș mai serios.

Peste 8 milioane de români au prima doză de bronz, iar 60% au deja ambele straturi, fiind bronzați complet. Au fost raportate câteva mii de reacții adverse, în principal arsuri, dar și bronzați cu urme de sutien.

Constanța conduce detașat la români bronzați, cu 90% din populație. Stau mult mai prost orașele din Transilvania, mai ales Clujul, unde cetățenii refuză să se bronzeze și cred tot felul de conspirații de pe internet. Ei aplică leacuri băbești, precum cremele solare cu factor 50. Experții spun că în acest ritm vom avea tot mai puțini bronzați.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 iunie 2021 11:30
Citește mai mult despre: bronz vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult