Pentru că oricum merge în pierdere, TAROM le dă gratuitate pensionarilor pe toate zborurile companiei

După ce au anunțat pierderi record, managerii de la TAROM au început să ia primele măsuri. Astfel, de săptămâna asta absolut toți pensionarii vor avea gratuitate pe avioanele companiei, o decizie despre care managerii spun că le va feri scuza perfectă pentru pierderile înregistrate. Ba, mai mult, pensionarii vor avea voie inclusiv să ridice alți pasageri de pe scaune și să-i dea jos din avion.

”Vrem să devenim un RATB al cerului, să trăim numai din subvenții de la stat”, s-ar fi justificat inițiatorul ideei. ”Iar dacă ne întreabă cineva de ce nu facem profit, arătăm spre pensionari. Știu, nu are nici un sens să le oferim gratuitate, dar dacă RATB-ul o face fără motiv, nu văd de ce noi am fi altfel. Prinde la prostime ideea cu gratuitatea pentru pensionari, exact ce avem și noi nevoie.”

Pensionarii exultă pentru noua gratuitate și spun că abia așteaptă să se plimbe toată ziua cu avionul. ”Până acum mergeam la piață la Moghioroș, că acolo-i mai ieftin, dar acum pot să iau avionul și să dau o fugă până la o piață din Suceava, de exemplu, unde bănuiesc că e și mai ieftin. Iar dacă nu e ma ieftin, aia e, rămâne plimbarea cu avionul”, își face deja planuri un pensionar bucureștean.

Scris de Calin
21 noiembrie 2017 15:11
Citește mai mult despre: avion pensionar tarom

Alte articole

Vezi mai mult