Pentru că pasajul n-a rezolvat problema traficului, Domneștiul va fi demolat complet

Autoritățile au încercat, au făcut un pasaj spre Domnești care să nu mai intersecteze Centura, dar problema traficului a rămas. În prima zi lucrătoare în care pasajul a fost funcțional s-au creat ambuteiaje masive, cu nimic mai prejos decât cele de dinainte de construirea pasajului.

Fiind astfel clar că zona este iremediabil blestemată, autoritățile au luat singura măsură decentă posibilă. Dureroasă, e adevărat, dar totuși decentă: comuna Domnești va fi demolată complet. Iar pentru a acoperi măcar parțial costurile operațiunii, toți proprietarii de case sau vile din Domnești vor fi amendați cu 10.000 de lei.

„Până la urmă casele lor va trebui să le dărâmăm, deci e normal să-i amendăm“, spun autoritățile. „Dacă ei nu-și construiau case în acea zonă, nici problemele de trafic nu existau. Așa că avem o bază solidă pentru a-i amenda.“

Reputatul arhitect Decebal Popescu este însă de părere că autoritățile s-au pripit. „Din păcate, ceea ce mulți se feresc să spună este că nu Domneștiul, ci Bucureștiul este problema. Bucureștiul trebuia demolat, nu Domneștiul, dar așa e când te grăbești, nu iei cele mai bune decizii“, apreciază acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 noiembrie 2022 08:59
Citește mai mult despre: pasajul domnesti trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult