Pentru că pisicile nu făceau față șobolanilor, într-un spital s-au adus șerpi boa

Deși dețin zeci de pisici cu experiență de ani de zile în lupta cu șobolanii, șefii unui spital județean s-au plâns că sunt efectiv copleșiți de numărul mare al șobolanilor. Chiar dacă pisicile încă mai obțin câte-o victorie în fața șobolanilor din spital, e clar pentru toată lumea că războiul va fi câștigat de șobolani.

După ce au făcut un calcul sumar, medicii au ajuns la concluzia că ar avea nevoie de aproximativ 300 de pisici pentru a ține situația sub control. Doar că un număr atât de mare de pisici ar însemna că ar trebui dați afară mai mulți bolnavi din spital, să se facă loc pentru pisici, deci soluția nu este viabilă.

Salvarea spitalului a venit însă de unde se așteptau mai puțin, de la unul dintre brancardieri, mare fan al documentarelor de pe National Geographic. Acesta a sugerat ca pisicile să fie înlocuiți cu șerpi boa, mult mai eficienți în lupta cu șobolanii.

”O idee extraordinară, în loc de câteva zeci de pisici acum avem doar patru șerpi boa și n-am mai văzut un șobolan de peste o săptămână”, exultă șeful spitalului. ”Atâta doar că tot dispar pacienți din paturi – dar asta bineînțeles că n-are nicio legătură cu prezența șerpilor boa în spital.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iunie 2020 13:06
Citește mai mult despre: spital

Alte articole

Vezi mai mult