Pentru că predomină BMW-urile cu volan pe dreapta, în Vâlcea se circulă de azi pe stânga

Democraţia funcţionează şi în oraşele mici! În Râmnicu-Vâlcea, numit şi Hackerville de fraierii care dau bani la şmecheri pe internet, de ceva timp predomină BMW-urile de Anglia, cu volan pe partea dreaptă. Pentru că circulaţia pe sistemul românesc era dificilă, primăria a decis ca în oraş să se circule începând de azi pe partea stângă.

Cei cu maşini normale acuză primarul că a început campania electorală şi vrea încă un mandat, dar li s-a spus că pot să meargă pe jos dacă nu sunt în stare să conducă pe partea stângă: “De ce nu vă luaţi şi voi BMW cu volan pe dreapta, ca toată lumea? Vreţi să fiţi mai cu moţ!”, ar fi declarat primarul din Vâlcea.

Şoferii de BMW de Anglia spun că de când se circulă pe stânga vieţile lor sunt puse în pericol de inconştienţii cu maşini cu volan pe partea stângă, care se bagă ca nebunii: “Corect ar fi ca maşinile cu volan pe stânga să fie interzise. De ce să aibă dreptul să circule cu rablele astea? Au fost cazuri în care le-au zgâriat BMW-urile la oameni! Nu e posibil aşa ceva!”, a declarat Sandu Renu, din Vâlcea.

Scris de Ionut
9 decembrie 2019 13:12
Citește mai mult despre: BMW

Alte articole

Vezi mai mult