Pentru că românii sunt prinși cu scandalul Auchan, Guvernul a mărit TVA-ul la 38%

În timp ce românii sunt ocupați să se înjure între ei pe motiv că Auchan a scos casierii de la casele de marcat, Guvernul a dat o Ordonanță de Urgență prin care TVA-ul crește de la 19% la 38%, măririle de prețuri urmând să se vadă în zilele următoare. OUG-ul a fost motivat prin fraza ”oricum fraierii sunt cu ochii în altă parte”, o nouă dovadă a profesionalismului celor din Guvern.

Se pare că e foarte greu să fii cu ochii pe Guvern atunci când preocuparea ta este să te întrebi singur dacă vrei pungă, sau să-ți scanezi voucherele de reduceri în timp ce numeri chiflele din pungă, și asta în timp ce evident ești atent să nu-ți fure alt client produsele din coș.

Pesediștii și liberalii spun că oricum urma o mărire drastică a TVA-ului, dar e mai bine s-o dea acum decât s-o amâne: ”Dacă fraierii sunt pe la Auchan unde muncesc la negru în locul angajaților concediați și studiază cum să cântărească sfecla și cum să bage codul pentru castraveții Fabio, mai bine le dăm scumpirea acum, să nu ne trezim cu vreun protest mai încolo”, a declarat premierul Ciucă.

Scris de Ionut
8 martie 2023 12:45
Citește mai mult despre: auchan guvern scanare TVA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult