Pentru că Suedia a intrat în NATO, Ikea dă azi chiftele gratis la toți românii

Felicitări și poftă bună la chiftele gratis! Așa au fost întâmpinați astăzi toți clienții restaurantelor Ikea din București, după anunțul că Suedia a fost acceptată în Alianța Nord-Atlantică. Totuși, fiind vorba de Ikea, doar chiftelele sunt gratis, cartofii, sosul și legumele fiind contra cost, iar accesul e permis doar după ce ai cumpărat un produs din magazin.

Chiar și așa, mii de nemâncați s-au îmbulzit la Ikea să primească chiftelele. Mulți au strigat că de ce nu se dă și mămăligă, mai ales la Ikea Pallady, unde au venit mulți ilfoveni din Cățelu, judecând după numărul mare de căruțe lăsate cu dârlogii legați în parcarea magazinului. Din păcate, evenimentul nu a fost lipsit de incidente, pentru că un client venit exclusiv pentru chiftele s-a îndopat și și-a făcut nevoile într-un WC din showroom, care nu era racordat la canalizare.

Tot în fața magazinului Ikea a avut loc și un protest spontan la adresa scârțarilor de finlandezi, care n-au dat nimic după ce au fost primiți în NATO, oamenii scandând ”M*uie Finlanda” în timp ce le curgea sos de chiftele pe la colțurile gurii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 iulie 2022 12:46
Citește mai mult despre: chiftele ikea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult