Enoriașii care au venit azi dimineață la slujbă au avut parte de o surpriză plăcută. La taraba de la intrarea în fiecare biserică au găsit, pe lângă icoane, cărți de rugăciuni sau lumânări și cireșe. Corpul preoțesc a motivat că cireșele sunt plăcute domnului și chiar Iisus, de fapt, în loc să se enerveze și să distrugă tarabele de comercianți de la Templu s-a bucurat și a cerut și el o jumate de kil de cireșe.

patriarhul_daniel_cirese.jpg

„De-a lungul timpului fra... , statul român ne-a retrocedat sute de mii de hectare de teren pe care cultivăm cam de toate. De câțiva ani am început să cultivăm și cireșe, de ce credeți că costă atât”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. 

Ideea pare să fi venit patriarhului Daniel, un om cu un fler la bani care i-ar face să roșească de rușine pe săraci ca Warren Buffet sau Peter Lynch. Acesta a aflat că ROI-ul la cireșe depășește cu mult pe cel de la lumânări sau cărticele de rugăcini. „Binențeles nimic nu bate rugăciunea, unde investiția este minimă, practic te prefaci că te rogi la un personaj imaginar, dar iei suta de lei de la credincios că te-ai rugat pentru el. Easy money”, a comentat CEO Daniel.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 21.05.2017 11:15 Social

National Cinematografic