Pentru cretinii care preferă ghişeul, la Feteşti s-a introdus plata cu bonuri de masă, ouă sau mălai

Sunt în lumea lor! Zecile de mii de dobitoci care sunt prea proşti să achite prin SMS taxa de la Feteşti au acum şi alte posibilităţi de plată. De acum pot plăti cu timbre fiscale, cu bonuri de masă, sau cu produse din bătătură, precum ouă, mălai, sau găini.

“A mers repede. Nu se compară cu o coadă la Taxe, când vreau să achit anticipat impozitul în prima zi. Am dat un carton de ouă şi o baniţă de mălai. La întoarcere plătesc cu guvizi, că mi-am luat undiţa la mine. Vecinul meu Năică a plătit două raţe şi un răsad de vânătă, dar au fost şi alţii din sat în coloană cu mine, care au plătit cu ţuică, cu porumb. Am înţeles că se poate plăti şi cu bălegar, dar asta înseamnă să mă descalţ şi nu vreau să împut maşina”, explică Mitică, turist român care a stat la ghişeu la Feteşti.

Angajații de la ghișee profită de pe urma proștilor care deși au câte 2 telefoane sunt încă în era bipului: ”Când vedem o mașină cu număr de Teleorman, sau de Moldova, știm că au ulei de la alegeri și le cerem câte 30-40 de sticle. Ăștia, nemuncind niciodată, nici nu cunosc valoarea bunurilor”, explică Victor T, operator ghișeu Fetești.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 august 2015 19:15
Citește mai mult despre: fetesti oua peaj prosti SMS taxa pod

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult