This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Descindere cu surprize în Teleorman, la ferma de porci a lui Liviu Dragnea. Procurorii au descoperit în fundul unei hale doi preoţi care aveau relaţii destul de intime. Preoţii nu au fost reţinuţi, pentru că porcăriile pe care le făceau nu erau ilegale. Cei doi preoţi au binecuvântat percheziţia şi au cerut să nu fie convocaţi ca martori, pentru că le-ar fi fost greu să-şi justifice prezenţa în ferma de porci.porchezitie.jpg

Procurorii au fost de acord şi i-au lăsat pe preoţi să continue, de frică să nu le ceară bani: "De ce să ne complicăm, probabil ne-ar fi luat mai mult decât le-am fi dat noi amendă", explică unul din procurori.

Cei doi preoţi le-au cerut procurorilor să le împrumute nişte cătuşe şi au zis că dacă au nevoie de ceva informaţii pot să-i contacteze, pentru că ei spovedesc mulţi corupţi. "Ne-au dat o carte de vizită cu o poză cu ei în pielea goală într-un altar şi au zis că ne spun orice, numai să nu-i dăm în gât la episcop, că amândoi au o relaţie cu el", a mai spus procurorul.

Scris de Ionut | Friday, 11.08.2017 17:24 Politic

National Cinematografic