Performanţă! Un pensionar bucureştean a făcut ocolul lumii cu autobuzul

La vârsta la care alţi pensionari au grijă de nepoţi şi stau dracului acasă, mai ales când e cald, un pensionar bucureştean a reuşit o performanţă incredibilă, cu care puţini alţi pensionari din acelaşi cartier cu el se pot mândri. Astfel, acesta a reuşit să facă ocolul lumii cu RATB-ul, schimbând mai multe autobuze şi adormind în câteva din ele.

“Am plecat de la Sf. Gheorghe cu tramvaiul 5 pe la Casa de pensii. Am aţipit un pic, apoi am luat un troleu până la Varna şi apoi, mi-am adus aminte că am nevoie şi de nişte leuştean, aşa că am luat 205 până la Baku, am coborât o staţie înainte de capăt că acolo au preţuri bune. M-a sunat nevasta că are nevoie de nişte curry, din trei autobuze şi un troleu, eram deja la Bombay”, a povestit Demostene Popescu, pensionar din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Deşi reuşita este remarcabilă, reprezentanţii RATB spun că acum se gândesc să stabilească o limită lunară de călătorii gratuite, pentru a nu se abuza de această facilitate. “În mod normal nu ne aşteptam ca nimeni să călătorească 50.000 de kilometri cu autobuzul într-o lună. Majoritatea pensionarilor nu fac mai mult de 10-12.000 de kilometri pe lună cu autobuzul”, a spus directorul RATB, Silvian Dacian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iulie 2013 10:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult