Autoritățile iau în calcul închiderea mai multor activități comerciale pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Din păcate s-a luat în calcul și închiderea amaneturilor, situație în care jumătate din București ar intra în foame.

amanet_iphone5.jpg

„Nu știu dacă ministrul Marcel Alex Velea înțelege în ce oraș trăiește. Oamenii de pe aici au nevoie zilnic de bani, că dealerii de tutun, băutură sau alte droguri nu dau pe datorie, nu e ca la Caransebeș sau din ce sat e el. Nu poți închide amaneturile”, a explicat Giani Popescu, un proprietar de magazin ce se ocupă cu schimburi de acest gen.

Altfel, afacerile în domeniu au scăzut simțitor deoarece afluxul de telefoane originale fără încărcător din UK sau de televizoare LED Ultra HD a scăzut destul de puternic. Totodată, nici pe OLX nu se mai găsesc biciclete ca pe vremuri. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 27.03.2020 16:47 Social

National Cinematografic