Pericol! Greva difuzorilor de presă ar putea lăsa milioane de borcane de murături neînfășurate în ziar

Toată lumea cunoaște efectul de fluture al lui Edward Lorentz care postulează că o simplă bătaie din aripi aici ar putea genera un uragan în America de Sud. Este și cazul grevei difuzorilor de presă care lovește unde nu te-aștepți, în rezerva națională de murături. 

„În fiecare an, în perioada toamnei, există o creștere semnificativă a vânzărilor de ziare, pentru că toată lumea are nevoie de ziare pentru a înfășura borcanele de murături, pentru morcovi sau alte rădăcinoase sau pentru fructe. Închiderea chioșcurilor de ziare în această perioadă înseamnă o dură lovitură pentru această ramură economică”, spune legumicultorul Decebal Popescu. 

Situația este atât de gravă încât multe gospodine au trebuit să apeleze la pliantul Kaufland ceea ce a dus la inevitabilul conflict familial cu soțul, care păstrează de obicei aceste teancuri pentru momentul ăla când se va apuca de zugrăvit în casă. „Hârtia de pliant nu este așa de bună, e prea colorată și rămân urme pe borcan, ceea ce înseamnă că trebuie să spălăm mult mai mult”, a declarat o gospodină. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 septembrie 2017 14:06
Citește mai mult despre: muraturi ziare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult