După ce că s-au înmulţit, au mai luat-o şi pe ulei! De câteva săptămâni, comuna Bucerdea Grânoasă din judeţul Alba e terorizată de un urs mahmur, care atacă dimineaţa gospodăriile şi fură zeamă de varză, apă plată şi câte o aspirină.

ursulmahmur.jpg
"Face ca toţi dracii, se vaită că îl doare capul, are ameţeli iar de câteva ori a vomitat în cămara noastră cu murături. Cineva chiar ar trebui să-l ţină sub control pe ursul ăsta", se plânge nea Ilie, unul dintre ţăranii prădaţi de ursul mahmur.

"L-am pus eu să bea? O oaie, o găină îi mai dădeam, dar chiar aşa, să rămân fără zeamă de varză din cauza ursului? M-aş duce să-l împuşc, dar văd că ştie să se împuşte şi singur", adaugă nea Sandu, alt gospodar din sat.

Dacă va fi prins de autorităţi, ursul mahmur ar putea fi relocat la Zărneşti, la centrul de dezalcoolizare pentru animale sălbatice.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 24.10.2019 10:50 Social

National Cinematografic