Persoane necunoscute au uns cu slănină o şcoală din Sectorul 5 şi pompierii se luptă să îndepărteze câinii

Pompieri și ambulanțe de la ISU au intervenit în această dimineață la o școală în sectorul 5 al capitalei unde persoane necunoscute au uns școala cu slănină. Temerarii se luptă de mai bine de 8 ore cu câinii care au început deja să ronțăie din zidurile clădirii.

„Am avut probleme că nu găseam un hidrant funcțional de care să atașăm tulumbele, dar nici oase, mingiuțe sau frisbee pe care să le aruncăm ca să îndepărtăm câinii de lângă școală. Suspectăm o mână criminală, poate chiar mai multe, că școala dată pe toate părțile, și pe la intrarea elevilor și pe la cea a profesorilor”, a declarat colonelul Ionel Șpăgăreanu, șeful ISU București.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de această faptă abominabilă și, deocamdată, cercul suspecților s-a restrâns la doar câteva mii de oameni. „Vinovați nu sunt doar cei care au comis fapta ci și cei care, cel mai probabil persoane adulte, au instigat pe făptași să ungă școala cu slănină să o mănânce câinii”. Dacă vor fi prinși, vinovații nu vor putea fi pedepsiți pentru că nucile sunt încă vezi și au coaja moale, n-are niciun rost să-i pui în genunchi la colț pe asemenea material.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 mai 2018 16:05

Alte articole

Vezi mai mult