Pesta porcină face ravagii! Românii vor trage la sorți un membru al familiei ca să-l taie de Crăciun

Pesta porcină abătută peste România a produs deja pagube grave pentru mii de români cu porci, însă acest ghinion se pare că nu îi va determina să renunțe la tradiții. Astfel, pentru a păstra datina sacrificării în chinuri groaznice a unui animal în vederea îmbuibării, românii vor trage la sorți un membru al familiei cu care vor umple sfânta masă de Crăciun.

„Noi, românii, suntem cunoscuți pentru păstrarea cu sfințenie a tradițiilor și obiceiurilor de sărbători, iar o nenorocită de pestă nu ne va opri”, spune Victor R., român.

„Tragerea la sorți mi se pare cea mai corectă metodă pentru a decide cine va fi mâncat. Personal, sper să pice soacră-mea, pentru că e destul de corpolentă, și am mai putea păstra din ea la congelator pentru luni bune. Plus că, fiind de la țară, ea mănâncă mai sănătos, nu e plină de chimicale, ca mine”, a mai declarat acesta.

Din păcate, experții spun că noua tradiție va produce mii de victime care vor umple spitalele, din cauza românilor care se vor îngrășa ca porcii în Ajun.

Scris de Luchian
6 septembrie 2018 13:29
Citește mai mult despre: pesta porcina porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult