Petiţia Lianei Stanciu îşi face primele efecte. România a fost primită în Liga Arabă

O petiţie cu iz medieval, semnată de 3 milioane de români extrem de înapoiaţi şi inculţi provoacă invidia statelor unde domneşte Sharia, barbara lege musulmană. Semnatarii petiţiei vor includerea în Constituţie a unor norme aberante împotriva cetăţenilor de orientare sexuală alternativă, pe fondul fanatismului religios susţinut de prostia pură. Chiar dacă nu a fost încă implementată de Parlament, petiţia a dus automat la includerea României în Liga Arabă.

“Nu ştiam că românii au o Sharia atât de avansată. Se pare că ei se poartă mai rău cu homosexualii chiar şi decât noi”, explică Şeicul Hassan Sheker, preşedintele Ligii Arabe. Acesta e uimit că Liana Stanciu, iniţiatoarea petiţiei, are voie să iasă din casă: “E incredibil că un om plătit din banii statului are voie să producă asemenea prejudicii de imagine propriei ţări”, a mai declarat şeicul.

Arabii speră că Liana Stanciu va face şi altă petiţie: “Sperăm să vedem decapitări în public şi acolo la voi în România. Contăm pe Liana”, spune Hassan Sheker.

Pentru că au demonstrat că au o mentalitate de Ev Mediu, fără nicio legătură cu standardul cultural european, cei 3 milioane de semnatari ai petiţiei au devenit automat cetăţeni ai Arabiei Saudite şi se pot bucura de toate avantajele. Cel mai probabil vor rămâne în marea majoritate ciungi, că ei sunt obişnuiţi cu furtişagul şi acolo dacă furi ţi se taie mâna.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
23 mai 2016 15:05
Citește mai mult despre: homosexuali Liana Stanciu Liga Arabă petitie

Alte articole

Vezi mai mult