Petiție împotriva închiderii RTV, ca să nu ne sune părinții să ne țină de vorbă

După ce mai mulți intelectuali, politicieni și alte persoane cărora nu le place democrația au făcut o petiție publică pentru închiderea RTV, iată, a apărut o petiție și pentru păstrarea ei așa cum este. Inițiatorii argumentează că dacă se închide România TV, părinții noștri nu vor mai avea la ce prostii să se uite și vor încerca să ne țină de vorbă.

„Am și eu ambii părinți în viață, mulțumesc lui Dumnezeu, să-i țină sănătoși, dar nu-i vreau pe cap chiar toată ziua. Așa, cu RTV-ul, când simt că vreau să scap de ei deschid televizorul și nu mai am treabă cu ei câteva ore, că din 3 în 3 minute dau o burtieră de-aia cu pensii, ce se mai întâmplă cu pensiile, când se măresc și cum”, spune Marcel Constantin, un cetățean din București mai treaz, care înțelege efectele închiderii unei astfel de televiziuni.

Cei care au mai semnat petiția spun că dacă vrem să închidem ceva care chiar dăunează și ajută la distribuirea de știri false ar trebui să închidem WhatsApp-ul. „Sau măcar să se pună o limită de mesaje gratuite, cam cum erau impulsurile pe vremea Romtelecomului, dacă depășești 20 de mesaje trebuie să plătești. Domnu’ Zuckerberg, se aude acolo în spate?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 aprilie 2023 14:53
Citește mai mult despre: părinți România TV RTV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult