Petiţie lansată de bărbaţi: “Toate femeile topless la birou, în memoria lui Karl Lagerfeld”

Deşi se spune despre bărbaţi că sunt insensibili la modă sau la designerii vestimentari care au schimbat lumea, iată că o iniţiativă a unor români a uimit pe toată lumea. Aceștia au lansat o petiție: Femeile să vină azi topless la birou, în memoria celui care a fost Karl Lagerfeld! Bărbații spun că ar fi un gest de normalitate într-o lume în care neglijăm tot mai mult frumosul.

”E timpul ca femeile, care pretind că se pricep la modă, să ne și demonstreze. Nu e suficient să pui un status pe Facebook acum că a trecut în neființă Karl Lagerfeld. Implică-te! Fă un fashion statement real: Dacă nu pot purta Chanel, nu port nimic!”, explică Decebal Popescu esența petiției de azi.

Petiția mai propune ca femeile să defileze la birou ca la o prezentare de modă de la Chanel, dar fără haine, care ar distrage atenția de la esența feminității: sânii. Cele care se rușinează își pot acoperi fața, ceea ce ar spori misterul, dar și interesul bărbaților de la birou: ”Oare ai cui or fi acești sâni superbi?”.

Scris de Ionut
20 februarie 2019 08:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult