Petman Forever

Petman, supereroul a cărui superputere este că poate trăi cu bani puţini, nu a fost dintotdeauna sărac. Pe vremuri, el era un prosper agent imobiliar. Petman vindea zilnic cinci-şase apartamente, iar banii din comisioane îi investea în case de vacanţă pe Valea Prahovei.

 

Într-o zi însă, Petman a avut un accident nefericit, în sensul că a picat piaţa imobiliară. Cât ai bate din palme, Petman şi-a pierdut locul de muncă, iar averea lui s-a devalorizat cu mai bine de 50%.

Ca şi cum asta n-ar fi fost de ajuns, inamicii lui personali, Videanu, Boc şi Băsescu, au luat nişte decizii rău intenţionate, care au ruinat economia ţării. Pentru că deja nu mai avea nicio speranţă că situaţia se va îmbunătăţi de la sine, Petman a hotărât să se dedice vieţii de supererou. El a donat puţinii bani care-i mai rămăseseră campaniei electorale a lui Remus Cernea (evident, la mişto) şi a plecat să trăiască pe străzi, printre românii de rând.

El a învăţat aici să subziste cu foarte puţini bani. Nu cred, totuşi, că m-am exprimat destul de precis. Petman s-a deprins să reziste cu extrem de puţini bani, aproape deloc. Cu timpul, a ajuns să trăiască din mila golanilor din cartier, în sensul că acestora li se făcea milă de el şi nu-l omorau. După ce a învăţat să se bată (singur), Petman a început să le ia apărarea celorlalţi boschetari.

Peste tot pe unde mergea, Petman era însoţit de câinele lui credincios, Geoană, un maidanez extrem de puţin inteligent pentru specia din care face parte. Câinele nu era din cale-afară de bătăios, dar avea şi el utilitatea lui. Noaptea, când se făcea răcoare, Petman se mai învelea cu el. În plus, la un moment dat l-a mâncat.

Petman a descoperit afacerea cu peturile destul de târziu, acum vreo două săptămâni. Atunci am auzit şi noi de el. Nu ştim dacă mai este în viaţă, dar dacă trăieşte, sigur e un supererou veritabil. Un om normal n-ar supravieţui în asemena condiţii, fără să mănânce nimic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 iulie 2010 18:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult