Petman, un supererou pentru vremuri de criza

În vremurile grele pe care le traversăm, românii îşi pun toate speranţele într-un nou supererou, aflat în plină afirmare. Petman este un produs al crizei economice. El a devenit celebru datorită superputerii sale de a trăi cu foarte puţini bani. Practic, el îşi câştigă existenţa exclusiv din peturile pe care le adună pentru a le da la reciclat. Cu banii ăştia, Petman îşi plăteşte chiria, întreţinerea, telefonul, internetul, mâncarea şi abonamentul la sală. Marele lui avantaj este că mănâncă foarte puţin, suge dintr-un covrig cu săptămânile.

 

La prima vedere, el nu este din cale-afară de puternic, însă are o forţă ieşită din comun dacă ţinem cont cât de puţin mănâncă. Cu un singur braţ, Petman poate să ridice chiar şi cinci kilograme, iar la skanderberg nici măcar un copil de 10 ani nu-i face faţă. Un om normal n-ar putea ajunge la performanţele astea după ce mănâncă doar un borcan de iaurt în trei luni.

 

Petman nu are bani de haine. De aceea, el se îmbracă cu peturi din cap până-n picioare. Marele avantaj pe care i-l oferă acestea e că poate să se descurce şi fără să meargă la toaletă. De asemenea, multe peturi sunt umplute cu aer cald sau cu heliu, fără de care Petman n-ar sta pe propriile picioare, n-ar avea destulă energie.

 

Românii aşteaptă de la Petman să se lupte cu Guvernul Boc, însă mulţi dintre ei îi uită punctele slabe. De exemplu, Petman este uşor de mituit. Dacă-i dai o cola la pet de 2 litri, are de lucru o săptămână.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 iulie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult