Petre Daea, convins că e cel mai eficient ministru! La nici 6 luni de la campania ‘Alege oaia’, toată lumea mănâncă miel

„Domnilor, cu greu veți putea găsi vreun ministru atât de capabil ca mine. Am decis să nu fiu tulburat de disensiunile interne din partid și să mă concentrez pe profesia și datoria mea. Iată, am zis că fac campania «Alege Oaia», acum, în aceste zile, toată lumea mănâncă nu doar oaie, ci și miel. Nici măcar nu mai așteaptă să se facă oaia mare s-o mănânce”, a declarat ministrul Petre Daea, în această dimineață, în fața jurnaliștilor și celorlalți pacienți prezenți la conferința de presă susținută în cantina spitalului Al. Obregia din București.

Ministrul a fost asaltat de întrebări din partea asistenței dar nu a dorit să răspundă la toate. „Ce vreau să rețineți, stimați colegi, este că dacă ne îmbrăcăm frumos, civilizat, vorbim politicos cu asistentele, primim și zile de libertate. Iar în libertate e ca aici, dacă pari normal, ești îmbrăcat la costum, te cred om serios și te lasă să faci ce vrei”, a precizat ministrul Agriculturii. 

Un pacient l-a întrebat pe domnul Petre Daea care mai este stadiul achitării subvențiilor pentru agricultori pe primul trimestru al anului 2018, o promisiune făcută de cabinetul acestuia la finalul anului trecut. Dl. Daea a anunțat că „nu se pune problema să nu se plătească și dacă nu se plătește așa e în agricultură, așa Dumnezeu vede și cade ploaia, face pic pic pic, iese mugurașul de porumb, și sub dogoarea soarelui se umlflă în lan”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 aprilie 2018 09:26
Citește mai mult despre: daea miel oaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult