Petre Daea, far călăuzitor! 25 de chestii inspirate de brânzăria deschisă la Sibiu

Deși se descurca foarte bine și singur, Ion Iliescu și-a făcut, totuși, de siguranță, propria secție de geriatrie, extinzându-și astfel termenul de valabilitate cu încă 250 de ani.

Adrian Mutu a deschis o prăfărie. Spre ciuda lui Mario Iorgulescu, Tudor Sișu a rezervat deja toate stocurile de marfă până în 2027.

Anamaria Prodan a făcut câte o curvăsărie pe fiecare șosea de centură din România. În semn de omagiu pentru serviciile primite de la impresară, fiecare șofer de TIR a făcut imediat câte-o sfântă de blenoragie.

Ca să se asigure c-o să aibă ce să mănânce până la sfârșitul vieții, Mugur Ciuvică și-a deschis o hândelărie cu etaj.

Mihai Gâdea a inaugurat prima pupincurie din țară.

Călin Popescu Tăriceanu a făcut și el o amărâtă de galanterie, sperând că poate-poate mai prinde și-o a șasea nevastă.

Nu doar bogat, ci și generos: Ion Țiriac a deschis o milionărie, în care orice român poate cumpăra la liber oricâte milioane de euro dorește.

Gigi Becali a deschis o somptuoasă aroganțărie, local în care însuși patronul febesecist își petrece 8-10 ore zilnic, cerând câte 20-30 de milioane de euro pe Florinel Coman.

Deși încă nu i-au identificat locația, colegii de partid ai Vioricăi Dăncilă știu sigur că aceasta tocmai a făcut o prostovănie nou-nouță.

Ca să-și mulțumească stăpânii, Mircea Badea a făcut în timp record o maimuțărie.

Mai mulți primari din țară au făcut câte-o nouă cumetrie în parteneriat cu interlopii locali, ca să le mai iasă câte ceva la bugetul personal.

Din păcate, există și neajunsuri: mii de români care vor să facă și ei o cocălărie se plâng de concurența acerbă și, de cele mai multe ori, neloialî.

Lucrează diversificat! Șerban Nicolae și-a tras mai întâi o nouă mârlănie, apoi a adăugat și o ghiolbănie la ceea ce deja e cunoscut în toată țara ca „lanțul de bădărănii La Șerban”.

Patriarhul Daniel a dispus înființarea unei mari catedralării naționale, având ca scop declarat construirea până în 2030 a cel puțin unei catedrale în fiecare localitate din țară.

Ca să-l oftice și mai tare pe Daea, cormoranii din România au transformat fiecare luciu de apă în propria pescărie cu circuit închis.

Metrorex face deja probe tehnice pentru redeschiderea foarte curând a colindăriilor din fiecare stație de metrou.

Și cum îi place, și cum îi stă bine: Teodor Meleșcanu a mai făcut o scamatorie și acum e și președintele Sovietului Federației Ruse.

Acțiune de imagine a FRF, care anunță că le-a pregătit câte o comicărie de mare efect spectatorilor care vor asista la apropiatele meciuri cu Insulele Feroe și Norvegia.

Cristi Borcea își va inaugura prima gravidărie – o clinică în care va rezolva toate problemele de infertilitate ale cuplurilor din România.

Ca să nu mai fie nevoie să se-nghesuie pe listă cu toți fraierii și să fie acuzat pe nedrept că li se bagă în față, Alexandru Arșinel și-a făcut propria rinicherie.

Deși a păstrat discreția totală, surse din anturajul Gabrielei Firea susțin că aceasta le-ar pregăti bucureștenilor o nouă și spectaculoasă țopârlănie.

Klaus Iohannis promite că, dacă va fi reales președinte, va face pentru fiecare român câte o nouă călătorie.

Primarii de sector din București au pus mână de la mână și au deschis o bordurărie prin intermediul căreia speră să facă față nevoii tot mai acute de supraînălțare ce se resimte pe marginea drumurilor din capitală.

Alexandru Cumpănașu a făcut o manțogărie care, nu se știe cum, înglobează chiar brânzăria lui Daea, astfel reieșind că tot Cumpănașu a deschis-o de fapt și pe aia.

Totuși, cel mai mare succes îl are tot Nea Costel, drojdier, după ce a deschis o mare dă-i-în-p…rie, cu acces și servicii gratuite oferite tuturor românilor de bine.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Harald
10 octombrie 2019 08:51
Citește mai mult despre: daea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult