Medicul parcagiu cu 8 clase intră în vizorul Guvernului. Ministrul Petre Daea s-a declarat consternat de situaţia de la centrul Monza, unde un fals medic a făcut operaţii estetice, şi i-a cerut lui Tolontan să verifice dacă nu cumva în clinică operau şi cormorani.daea_cormorani_chirurgi.jpg

“Cormoranii sunt fiinţe odioase, sunt în stare de orice. Uneori mă tem să nu vin la Guvern şi să găsesc un cormoran în locul meu, pe fotoliu”, spune Daea. Ministrul a ordonat inspecţii inopinate în toate spitalele: “Am văzut de multe ori cormorani pe acoperişurile spitalelor. Dacă sunt doar ieşiţi la o ţigară şi după ce trec eu intră în sălile de operaţii”, se întreabă retoric Daea.

Ministrul a sfătuit-o pe Sorina Pintea să trimită corpul de control prin spitale: “Le-am spus să ia nişte şprot la ei, în buzunare. Cormoranii vor ieşi singuri şi se vor da de gol, ei nu rezistă la şprot”, a precizat Daea.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Tuesday, 05.02.2019 17:11 Social

National Cinematografic