Piaţa muncii din România, invadată de muncitori chinezi contrafăcuţi în China

Chinezii sunt recunoscuţi pentru faptul că sunt în stare să contrafacă absolut orice. De data asta au mers însă prea departe: au contrafăcut muncitorii chinezi care lucrează în Europa. Astfel de muncitori contrafăcuţi au ajuns inclusiv pe piaţa muncii din România.

Spre deosebire de chinezii originali, cei contrafăcuţi sunt extrem de puturoşi, obişnuiesc să bea la muncă, fac pauze repetate şi se mişcă în reluare, de zici că-s ardeleni.

Sunt însă şi patroni vigilenţi, care nu se lasă uşor înşelaţi. “Dom’le, eu i-am ginit din prima zi că nu-s originali. Să vă spun de ce: au făcut mofturi la mâncare. Când am avut muncitori chinezi originali, de la mama lor, din China, n-am întâlnit unul care să facă mofturi la mâncare. Făcea pisica foamea, nu alta, din cauza lor. Sunt daţi dracu’ chinezii, mănâncă orice. Ori ăştia de-i am acum mi-au zis din prima zi că ei mănâncă numai carne albă. Ăştia nu-s originali, probabil sunt făcuţi pe vapor”, ne-a spus un astfel de patron.

Ambasada Chinei la Bucureşti a cerut autorităţilor române să ia măsuri şi să scoată de pe piaţa muncii toţi chinezii contrafăcuţi. “Nu putem accepta ca bunul cel mai de preţ al poporului chinez, chinezul, să fie falsificat în halul acesta”, a spus ambasadorul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
17 mai 2011 12:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult