Lovitură gravă dată economiei Republicii Moldova de către Aurel B. din București. Acesta trebuia să ia ieri seară, pentru soție, o cutie de bomboane „Bucuria” de la metrou Romană și o sticlă de Purcari dar, luat cu alte gânduri, a uitat și a venit acasă doar cu o ciocolată luată de la chioșcul din fața blocului. 

uitat-bomboane-bucuria.jpg

Dacă soția l-a iertat pentru mica scăpare nu același lucru se poate spune despre autoritățile moldovenești care l-au pus pe lista celor mai căutați dușmani ai poporului moldovean. Președintele republicii, Igor Dodon, a susținut o declarație de presă îmbrăcat în treningul oficial al Moldovei, cel cu epoleți și cocardă în care a acuzat pe Bucureștiu și implicit pe Aurel B. de tentativă de sabotaj a economiei. 

Românul a primit interdicție de a mai intra în Moldova vreme de 5 ani de zile dar aceasta ar putea fi ridicată dacă acesta plătește daunele acumulate, în valoare de trei milioane de lei moldovenești, adică 5 euro. Ambasadorul Republicii Moldova a arătat deschidere pentru aplanarea conflicului și a precizat că se acceptă și plata în rate. 


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 03.04.2017 16:31 Social

National Cinematografic